Saltar apartados

Enrique Herrero dirigirà l'Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant

 

 

 

Alacant, 28 de novembre de 2014

El professor Enrique Herrero canvia les seues competències al capdavant del Secretariat d’Investigació per la direcció de l'Escola de Doctorat, dependents tots dos del mateix Vicerectorat d’Investigació, Desenvolupament i Innovació, que dirigeix Amparo Navarro.

Herrero pren el relleu del professor Javier Narcís, que ha sigut l'encarregat de posar en marxa l'Escola de Doctorat atenent a l'adequació exigida per l'entrada en vigor de l'Espai Europeu d'Educació Superior. El rector ha destacat el compromís institucional que caracteritza el nou director i ha explicat que amb ell comença una etapa de gran intensitat per a un «pont essencial entre la docència i la recerca», com ha de ser l'Escola de Doctorat, «planter per a futurs professors i investigadors i, per tant, part essencial per a la nostra universitat».

Enrique Herrero és membre del Departament de Química Física i de l'Institut Universitari d'Electroquímica. Ha ocupat, entre altres càrrecs de gestió, el lloc de director del Secretariat d'Accés, dependent del Vicerectorat d'Estudiants.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464