Saltar apartados

La UA posa en valor el seu patrimoni artístic, arquitectònic i humà amb l'edició revisada del seu llibre Campus

El projecte preveu, a més, un plànol guia, una sèrie sobre rutes tematitzades, una exposició i un pòster

 

Alacant, 25 de novembre de 2014

Considerat com un dels més moderns, sostenibles i habitables d'Europa, el campus de la Universitat d'Alacant és a més un dels més reconeguts internacionalment per la seua arquitectura i el ric patrimoni tant artístic com mediambiental. Per a posar en valor aquestes riqueses, donar-lo a conèixer i oferir-lo al públic com a espai visitable, la Universitat d'Alacant ha editat un llibre que, amb el nom de Campus Universitat d'Alacant, es presentarà demà en el marc dels actes organitzats per a commemorar el 35è aniversari. L'acte tindrà lloc a la sala multimèdia de l'edifici de Rectorat a les 13 hores i comptarà amb la participació del rector de la UA, Manuel Palomar, el vicerector de Campus, Rafael Muñoz, la coordinadora del projecte i la directora del Secretariat de Desenvolupament de Campus, Elia Gutiérrez i els professors de la UA Pablo Martí i José Luis Oliver.

La principal novetat del llibre, que revisa i amplia l'edició de 2012, és que a més del patrimoni tangible incorpora la dimensió humana de la Universitat i inclou les Seus i les Estacions Científiques d’aquesta. Més d'una vintena de professionals de disciplines diferents han participat en l'elaboració d'uns textos que, per primera vegada, aporten una dimensió completa de la Universitat d'Alacant.

A més del llibre, el projecte preveu la presentació d'una sèrie de rutes temàtiques, un plànol guia i un pòster amb la ubicació del patrimoni universitari i també una exposició que fa visible tots aquests recursos, que se situarà en el vestíbul de l'edifici de Rectorat i que podrà veure's fins a finals d'any.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464