Saltar apartados

La Universitat d'Alacant reconeguda per incorporar la discapacitat a la seua cadena de valor

Està entre les cinquanta entitats que opten als premis concedits per TELEFÓNICA ABILITY AWARDS

 

Alacant, 28 de novembre de 2014

La Universitat d'Alacant passa a ser finalista de la tercera edició dels Telefónica Ability Awards en la categoria de Compromís i Lideratge de l'Alta Direcció. En concret, la UA, que ha passat a formar part de Companyies i Organitzacions Ability, ha sigut seleccionada d’entre els 431 projectes presentats.

Aquests premis reconeixen públicament les empreses i institucions espanyoles que desenvolupen models de negoci sostenibles que integren la discapacitat en la seua cadena de valor, siga com a empleats, proveïdors o clients. Del procés de selecció, que va començar al febrer, el jurat final ha ratificat a cinquanta-tres entitats, recolzant-se en les consideracions del jurat preliminar, el Panel d'Experts i les anàlisis de PwC Espanya, entitat verificadora independent del certamen.

Els noms de les entitats guanyadores es coneixeran en un acte solemne que tindrà lloc a Madrid el pròxim 12 de gener de 2015 amb la presència de la reina Letizia.

 

Telefónica Ability Awards

Els Ability Awards naixen el 2004 a Irlanda per iniciativa de l'organització Kanchi. Espanya va ser el primer país on van arribar, el 2010, de la mà de Telefónica amb el suport d'un prestigiós patronat, format per representants del sector privat, el sector públic, del teixit associatiu vinculat al món de la discapacitat, l'entorn empresarial i sindical, l'entorn acadèmic i l'entorn multilateral. Especial rellevància té l'impuls del CERMI (Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat), ONCE i Fundació ONCE.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464