Saltar apartados

Dues tesis de la Universitat d'Alacant reben el premi del Consell Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana

 

Lliurament_PremioTesis1
Lliurament_PremioTesis2
Lliurament_PremioTesis3
Lliurament_PremioTesis4

Composició de la taula, d'esquerra a dreta: la secretària general de la UA, Aránzazu Calzada; el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar; el president del Consell Econòmic i Social, Rafael Cerdà, i el vicepresident, Juan Ortega.

 

Alacant, 24 d'octubre de 2014

Les doctores Marián Navarro i Margarita Capdepón han rebut aquest matí els Premis del Consell Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana a les Millors Tesis Doctorals pels treballs Mujer publicidad y normativas de género: estudio desde diferentes perspectivas i El papel de los parques naturales como elementos de diversificación en el marco de la renovación de los destinos turísticos consolidados.

El lliurament de guardons ha tingut lloc a l'edifici de Rectorat de la Universitat d'Alacant i ha comptat amb la participació del rector, Manuel Palomar; el president del CES, Rafael Cerdà, i la secretària general de la UA i membre del tribunal avaluador, Aránzazu Calzada. Rafael Cerdà s'ha felicitat per la coincidència de celebrar el lliurament dels premis per primera vegada fora de la seu del CES, situada a Castelló de la Plana, amb la celebració dels 35 anys de la creació de la UA. El president del Consell ha explicat que un dels objectius d'aquest organisme és el foment i la difusió de la recerca, raó de ser principal dels guardons.

Per la seua banda, el rector ha insistit, a més, "en la coincidència que es tracte del premi a dues dones i dues investigadores de la casa" i ha agraït al CES la promoció de la recerca i els estudis de tercer cicle, "essencials per a la universitat, per la generació de coneixement que comporten".

Amb una trajectòria de 18 anys, els premis del CES a les tesis doctorals valoren la recerca en les matèries que són inherents al Consell, un òrgan de caràcter consultiu que vincula la societat i l'economia amb els poders públics. En aquesta ocasió, els membres del tribunal han destacat per unanimitat "la qualitat de les recerques i les novetats que els seus resultats aporten a les diverses branques de coneixement".

A la convocatòria d'enguany es van presentar 13 treballs de gran qualitat que van ser avaluats durant més de tres mesos per un tribunal qualificador expert, que va resoldre per unanimitat en favor de les tesis de Capdepón i Navarro. 

A més del director de la tesi de Capdepón, Fernando Vera, l'acte ha comptat amb la presència de l'equip de direcció de la UA i els membres del tribunal qualificador, a més de nombrosos docents i investigadors. La directora de l'altra tesi premiada, Marta Martín, ha excusat la seua absència per trobar-se a l'estranger.

Reproducir
Reproducir
Cort de veu de Margarida Capdepón - Tesi Turisme Cort de veu de Marian Navarrés - Tesi Dona i Publicitat

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464