Saltar apartados

La Universitat Nacional del Litoral d'Argentina, atorga a Manuel Atienza el seu novè Honoris causa

El catedràtic de la UA és un referent internacional en Filosofia del Dret

 

Alacant, 22 d'octubre de 2014

Manuel Atienza, catedràtic de Filosofia del Dret de la Universitat d'Alacant, rebrà el seu novè doctorat honoris causa, aquesta vegada per part de la Universitat Nacional del Litoral d'Argentina, que enguany fa 95 anys.

La investidura tindrà lloc en els actes de celebració del 95 aniversari de la creació de la UNL i s'atorga a proposta de la Facultat de Ciències Jurídiques i Socials (FCJS). L'acte tindrà lloc avui, dimarts 22 d'octubre, a les 19.00 h (hora local argentina), al paranimf de la universitat.

Atienza impartirà una conferència que portarà per títol "El giro argumentativo en la Teoría del Derecho Contemporáneo", amb la qual s'inicia l'activitat internacional en el marc de la càtedra oberta Carlos S. Nino de l'esmentada universitat. Cal destacar que el catedràtic de la Universitat d'Alacant ha sigut, a més, el director acadèmic del seminari de postgrau "Interpretació i argumentació jurídica. Problemes i perspectives actuals", que es va impartir, entre agost i octubre, en el marc del Doctorat en Dret de la Facultat de Ciències Jurídiques i Socials de la Universitat Nacional del Litoral.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464