Saltar apartados

El paranimf s'omple de dansa i poesia amb Ballant'Espriu

La Companyia NS transforma en dansa la poesia de Salvador Espriu i li ret homenatge en el centenari del seu naixement

Alacant, 28 d'octubre de 2014
El paranimf de la Universitat d'Alacant serà l'escenari de l'espectacle de dansa i poesia per a tots els públics Ballant'Espriu, demà, dimecres 29 d'octubre, a les 20.00 h. La companyia NS Dansa posa en escena aquesta proposta, que conjumina la poesia de l'escriptor català Salvador Espriu i una cuidada coreografia, per a apropar l'obra d'aquest autor al públic i fomentar l'interès per la seua obra en el centenari del seu naixement.
Ballant'Espriu ens descobreix un món imaginari a través d'un personatge a qui envolten les paraules i que serà capaç de trobar un sentit original a la seua vida i al seu entorn. De vegades, el poder de la imaginació pot fer canviar una realitat que no ens agrada i convertir el nostre dia a dia en un meravellós paisatge. Salvador Espriu i el seu món són l'eix vertebrador del muntatge, el punt de partida cap a un festeig de personatges, temes, metàfores i símbols, que se succeeixen davant els ulls de l'espectador en forma de poesia tridimensional.

L'entrada és gratuïta amb invitació, disponibles al Punt d'Informació Cultural del Museu de la Universitat d'Alacant.

Companyia NS Dansa

NS Dansa naix l'any 2006 de la mà de la ballarina i coreògrafa Núria Serra. Des d'aleshores, ha creat espectacles relacionats amb àmbits socials, ludicoculturals i corporatius. Entre les seues produccions hi ha Marina i el somni de volar, Els colors del tic-tac, Little night cabaret, Nit d'envelat, Contrasts, International music hall, Ballant'Espriu i Concert per a piano i dansa.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464