Saltar apartados

Teatre al Col·legi Major de la UA amb Diàlegs de dalt i de baix

 

Alacant, 29 d'octubre de 2014

Oracles Teatre representarà l'obra teatral Diàlegs de dalt i de baix al Col·legi Major de la UA, demà, dijous 30 d'octubre, a les 20.00 h. El director de l'obra i també autor del text, Orland Verdú, va aconseguir el premi de Teatre Ciutat de Sagunt de 2011 gràcies a aquesta creació.

El text original Diàlegs de dalt i de baix està format per quatre peces teatrals independents i autònomes relacionades per les seues idees i símbols, que constitueixen un exemple dialèctic entre dos personatges que xoquen inevitablement. Les propostes tracten alguns dels temes universals de la nostra filosofia: la guerra, la felicitat, l'amor i el destí. Cada peça és un món diferent amb ressonàncies dels altres i una proposta formal i estilística diferent, amb la constant d'uns diàlegs esmolats i rítmics, on l'inquietant i el suspens, la vida i la mort, s'ajunten poèticament.

En aquesta adaptació teatral s'inclouen tres de les quatre peces. En "Sobre l'amor", una filla interroga sa mare, una dona controladora i forta, convalescent d'un infart, sobre la mort del seu pare. En "Sobre la guerra", un soldat es troba amb un filòsof a qui ha d'eliminar. I finalment, en "Sobre el destí", un jove poeta s'enamora d'una dona esquerpa mentre esperen en una misteriosa estació de tren.

Orland Verdú dirigeix en aquesta obra els actors i actrius Joana Cortils Munné, Diana Llobet, Patrick Martino, Raimundo Morte, Jorge Prats i Agurtzane Zallo. Les invitacions, gratuïtes, es poden recollir al MIC.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464