Saltar apartados

Ciencia en Acció premia el projecte de divulgació El Pati de la Ciència de la Universitat d'Alacant

 

Alacant, 6 d'octubre de 2014

El Pati de la Ciència va ser guardonat, ahir diumenge, 5 d'octubre de 2014, amb la Menció d'Honor en la modalitat de Física en la Societat, dins de la final del programa Ciència en Acció, fira en la qual es presenta la ciència, de forma atractiva, a estudiants, professors, investigadors i divulgadors de la comunitat científica. El Pati de la Ciència és el projecte de divulgació científica adreçat a xiquets i joves, de 6 a 16 anys, coordinat des de 2005 per Isabel Abril, catedràtica de Física Aplicada de la Universitat d'Alacant. 

Basat en la realització d'experiments i demostracions científiques de física, química i matemàtiques, a més de tallers científics, el Pati apropa la ciència a xiquets i joves, però de manera divertida i amena. Els espectacles científics estan realitzats per reconeguts divulgadors científics de diverses parts de l'estat espanyol, i fins i tot, per científics estrangers. Les universitats de Múrcia i Alacant mantenen cada any una estreta col·laboració per a assessorar i posar en marxa aquesta activitat.

El diploma acreditatiu del premi, rubricat a Barcelona, està segellat pel Consell Superior de Recerques Científiques, l'Institut de Ciències Matemàtiques, la Reial Societat Espanyola de Física, la Reial Societat Espanyola de Química, la Societat Espanyola de Bioquímica i Biologia Molecular, la Societat Geològica d'Espanya i la Universitat Nacional d'Educació a Distància. A més, compta amb la participació del Ministeri d'Economia i Competitivitat i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia.

 

Videos Pati de la Ciència

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464