Saltar apartados

250 esportistes federats representaran a la Universitat d'Alacant en competicions regionals i nacionals

Per primera vegada s'incorporen a la UA els equips de bàsquet UA-Lucentum i UA BF Sant Blai

Alacant, 24 de setembre de 2014

La Universitat d'Alacant ha presentat aquest matí els seus esportistes federats, que representaran la institució en les competicions regionals i nacionals d'aquesta temporada 2014-2015, amb un multitudinari acte que ha aplegat prop de 150 esportistes, del total de 250 federats enguany, a més d'entrenadors, patrocinadors i personal de comunitat universitària. Aquest esdeveniment forma part dels actes de benvinguda a la UA 2014.

El rector de la UA, Manuel Palomar; el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés; M. José Rodríguez, delegada del rector per a Polítiques de Gènere, i Nuria Grané, vicerectora d'Estudiants, han donat la benvinguda als esportistes federats dels equips de bàsquet femení UA-BF SANT BLAI AUTOTALLER ALACANT, bàsquet masculí UA-Lucentum, busseig, futbol masculí, futbol sala femení, mitja marató, orientació, rem femení i masculí, rugbi femení i masculí, triatló, voleibol femení i volei platja. La novetat d'enguany és la incorporació dels equips de bàsquet UA-Lucentum i UA-BF Sant Blai, a més de la creació del Club Esportiu UA.

Palomar ha dirigit unes paraules als assistents en què ha posat l'accent en la ferma aposta de la Universitat d'Alacant per l'esport universitari com a valor afegit en la formació integral dels estudiants. Amb aquest objectiu, el rector ha destacat la creació del Club Esportiu UA, en el qual s'integren els equips federats, que "pretén millorar les condicions dels nostres esportistes, a més de captar nous patrocinadors". Per a finalitzar la seua intervenció, Manuel Palomar ha destacat el seu desig que "la família universitària d'esportistes continue creixent, tant com ho ha fet enguany, amb 250 esportistes federats de la UA enfront dels 150 del passat curs acadèmic".

Per la seua banda, M. José Rodríguez, delegada del rector per a Polítiques de Gènere, ha aprofitat l'ocasió per a referir-se a la recent polèmica derivada pel nomenament de Gala León, com a capitana de la Copa Davis, per la qual cosa ha dit que "és necessari fer un exercici de reflexió i passar a l'acció, cercant estratègies comunes que promoguen la igualtat en l'esport". El vicerector Carles Cortés ha reiterat el ferm compromís de suport a l'esport de la Universitat i ha presentat els 14 equips federats. Amelia Romero (futbol sala femení), Alejandro Javaloyes (triatló), Alba Blanch (volei femení) i Miguel Navarro (rem masculí) han dirigit unes paraules als assistents, com a representants dels esportistes, en les quals han desgranat les seues experiències esportives i han coincidit a destacar l'aportació positiva de l'esport universitari en les seues vides.

L'acte ha finalitzat amb una fotografia de grup i amb la presentació de l'espot de l'equip de futbol sala femení de la UA per a la nova temporada 2014-2015 i l'espot del recentment constituït Club Esportiu UA, tots dos amb producció de Paco Mógica.

L'espot de l'equip de futbol sala femení UA ja pot visionar-se.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464