Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i l'algeriana de Bugia treballaran en la creació de doctorats cotutelats

Alacant, 26 de setembre de 2014

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha rebut aquest matí el seu homòleg de la Universitat de Bugia (Algèria), Saidani Boualem, per a signar un conveni marc de col·laboració entre ambdues institucions. Entre altres punts de confluència, les dues institucions han mostrat el seu interès en el desenvolupament futur de programes de doctorats cotutelats, principalment en temes relacionats amb l'arquitectura, un àmbit en el qual Algèria té una gran demanda de professionals.

Per part de la delegació espanyola, hi han assistit els vicerectors de Relacions internacionals i de Tecnologies de la Informació de la UA, Juan Llopis i Francisco Macià respectivament, a més del subdirector d'Arquitectura de l'Escola Politècnica Superior, Ramón Maestre, i els professors del Departament de Construccions Arquitectòniques Miguel Louis i Jorge Domingo. Per part de la Universitat de Bugia s'ha comptat amb la participació de Tahakourt Abdelkader, director de l'Escola Politècnica.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464