Saltar apartados

Les universitats d%u2019Alacant i de les Illes Balears col·laboraran en matèria de salut

 

Alacant, 11 de setembre de 2014  

Els rectors de les universitats d’Alacant i de les Illes Balears, Manuel Palomar i Llorenç Huguet, han signat un conveni de col·laboració per a desenvolupar conjuntament activitats d’investigació, docència i promoció del projecte de Universitat Saludable i Sostenible. Els dos rectors han participat en una jornada de treball celebrada al campus de Sant Vicent del Raspeig, per a aprofundir en possibles experiències que beneficien les dues institucions. A més de les qüestions vinculades al projecte d'universitat saludable, del qual la Universitat d’Alacant és una de les pioneres, Palomar ha exposat qüestions relacionades amb postgraus i aliances amb altres institucions tant de l’entorn més immediat com d'arreu del mon. Per la seua part, Huguet ha mostrat interès pel model de cooperació i els projectes europeus de la Universitat d’Alacant. 

A l’acte oficial de la signatura del conveni van assistir, per part de la UA, la secretària general, Aránzazu Calzada; el vicerector de Campus i Sostenibilitat, Rafael Muñoz, i el director del secretariat de Sostenibilitat i Salut Laboral, José Ramón Martínez Riera. Per part de la Universitat de les Illes Balears, hi havia el vicerector de campus, Antoni Aguiló, i el d'Innovació i Transferència, Jordi Llabrés. 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464