Saltar apartados

Configurat l'equip deganal de Ciències de la Salut

 

Equipe_Salut1Alacant, 1 d'abril de 2015

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha nomenat aquest matí José Antonio Hurtado com a nou degà de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat d'Alacant, després de guanyar les eleccions celebrades la setmana passada. En el mateix acte s'ha nomenat també la resta de l'equip deganal, compost íntegrament per professores.

Juntament amb Hurtado hi estaran: Rosa Ferrer, com a vicedegana d'Estudiants i Relacions Institucionals; Diana Gil, com a vicedegana d’Investigació, Postgrau i Internacionalització; María Isabel Sospedra, que coordinarà el grau en Nutrició Humana i Dietètica, i María Cristina García, que ocuparà la Secretaria Acadèmica.

Els nomenaments, que han comptat amb l'assistència d'un nombrós públic, han tingut lloc en la sala multimèdia de l'edifici del Rectorat i Serveis Generals. Durant l'acte, la degana ixent, Ana Laguna, ha rebut els elogis del rector i el nou degà. Visiblement emocionada, ha tingut paraules d'agraïment tant per a les persones que han col·laborat amb ella al llarg d'aquests anys, com per a l'equip de direcció.

 

Equipe_Salut2

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464