Saltar apartados

Sonia Gutiérrez continuarà al capdavant de l'Institut Universitari d'Investigació en Arqueologia i Patrimoni Històric

 

SoniaGutierrez1 SoniaGutierrez2

 

Alacant, 1 d'abril de 2015

La professora Sonia Gutiérrez continuarà al capdavant de l'Institut Universitari d’Investigació en Arqueologia i Patrimoni Històric (INAPH) després de resultar vencedora en les eleccions celebrades el passat mes de març. L'acte de presa de possessió de la directora ha tingut lloc aquest matí al despatx rectoral i hi ha assistit un nombrós públic que s'ha sumat a les felicitacions per la culminació, amb èxit, del procés de constitució de l'Institut, iniciat el passat mes de setembre.

Sonia Gutiérrez ha felicitat tot l'equip que ha participat en el procés, al qual ha qualificat de «procés col·legiat i molt il·lusionant». La directora de l'INAPH ha explicat que encara que sorgeix vinculat a l'Alcúdia, l'Institut «naix per a posar en valor el patrimoni des d'un punt de vista social, i per a generar un discurs democràtic en aquest sentit, sobretot, apunta, en uns moments tan convulsos en aquest terreny».

Per la seua banda, el rector ha destacat el gran potencial científic que té la universitat i la seua enorme repercussió al servei de la societat. Palomar ha recordat que aquest institut naix per iniciativa institucional «per a potenciar la importància dels recursos arqueològics i patrimonials del nostre entorn, que cal continuar explotant d'una manera eficient i racional, ja que són un valor afegit per als nostres estudis i futurs professionals» que sorgisquen d'ací. Palomar, que ha oferit el suport de l'equip de direcció, ha assegurat que «l'institut ha de ser una part essencial de la Fundació Universitària de l'Alcúdia i del seu comitè científic».

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464