Saltar apartados

Amparo Navarro inaugura la I Jornada Internacional sobre Responsabilitat Social de l'Empresa en la UA, amb la participació d'HIDRAQUA, MUSTANG, NOVATERRA i Tríodos Bank

 

IJornada_internacionalAlacant, 15 d'abril de 2015

En els últims anys, s’ha desenvolupat el rol social de moltes empreses com a agents actius de dinamització econòmica del territori, rol del qual obtenen un resultat econòmic. El Vicerectorat d’Investigació, Desenvolupament i Innovació de la Universitat d’Alacant organitza la I Jornada Internacional sobre Responsabilitat Social de l’Empresa el dilluns 20 d’abril de 2015, en la sala d’actes de l’edifici Germà Bernàcer, plantejada com un fòrum de reflexió on diferents experts analitzaran el canvi dels mercats de treball des del punt de vista de la responsabilitat social de l’empresa. Inaugurarà, a les 10.00 hores, Amparo Navarro Faure, vicerectora d’Investigació, Desenvolupament i Innovació.

Participaran ponents procedents d’universitats europees, com Itàlia i Polònia, i també diversos catedràtics d’universitats espanyoles. L’activitat es dividirà en tres blocs: “Perspectiva comparada”, “Responsabilitat social i ocupació” i “Experiències empresarials de RSE”. Alguns d’aquests conferenciants són Amparo Ballester, catedràtica de Dret del Treball i Seguretat Social; Domingo García-Marzá, catedràtic d’Ètica de la Universitat Jaume I de Castelló i patró d’ÉTNOR; i també Gregorio Martín, catedràtic de Robòtica de la Universitat de València.

La part d’“Experiències empresarials de Responsabilitat Social Empresarial comptarà amb la participació de responsables d’HIDRAQUA, MUSTANG i NOVATERRA. Clausurarà Joan Melé, membre del Consell Assessor de Tríodos Bank (banca ètica) i autor del llibre Dinero y conciencia. ¿A quién sirve mi dinero? (7a ed), a les 17.30 hores amb la ponència “La empresa como agente de transformación social. El caso de la banca ética”.

La Jornada està emmarcada en el projecte d’investigació emergent “El concepte de mercats de treball transicionals (MITT) vinculat a la flexiseguretat, des de la perspectiva de la responsabilitat social: Noves polítiques d’ocupació i protecció social davant de les transicions laborals”.

L’activitat començarà a les 10.00 hores. Assistència lliure, limitada a la capacitat de la sala.

 

Més informació

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464