Saltar apartados

El Programa de Doctorat en Dret de la Universitat d'Alacant s'impartirà sota el règim de tutela acadèmica en la Universitat Autònoma de Coahuila, Mèxic

 

Cartell_Mexico1Alacant, 15 d'abril de 2015

La Universitat d'Alacant ha desenvolupat un conveni de tutela internacional del Programa de Doctorat en Dret que imparteix, dirigit a la Universitat Autònoma de Coahuila (Mèxic). El programa naix amb la finalitat de formar doctors de l'Autònoma de Coahuila en la UA. Els estudiants de la UAdeC es matricularan en el programa de doctorat de la UA i rebran formació tant presencial com virtual. El conveni, segons ha explicat Amparo Navarro Faure, vicerectora d’Investigació, Desenvolupament i Innovació de la UA, permet el desplaçament dels docents de la institució alacantina al campus mexicà, la programació d'activitats formatives en línia i estades de recerca a la UA d'alumnat de la UAdeC.

Amparo Navarro Faure presentava l'Escola de Doctorat de la UA i el Programa de Doctorat en Dret fa uns dies en aquesta universitat mexicana, en un acte al qual van assistir, a més, José Luis Leal Espinosa, coordinador del doctorat en Dret en Coahuila i doctor egressat de la UA; el rector de la UAdeC, Blas Flores Dávila; Luis Efrén Ríos Vega, director de la Facultat de Jurisprudència de Coahuila, i Sergio Díaz Rendón, coordinador de Postgrau i Investigació de la mateixa facultat.

L'actual pla d'estudis del doctorat en Dret de la UA, que està en marxa des que l'ANECA l’aprovara el 2013, inclou entre les activitats formatives transversals obligatòries específiques les estades en universitats i centres de recerca superior. La UAdeC és la primera universitat mexicana que disposa d’aquest programa de doctorat sota el règim de tutela acadèmica i que començarà al gener del 2016.

Fotografies cedides per la UAdeC.

 

Taula_presidencial

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464