Saltar apartados

Estudiants de la UA participen en una campanya internacional per a aturar la fabricació de mines antipersona

Impulsat per l'Associació Solidària de Publicitaris Implicats, el projecte es presentarà dilluns que ve 20 d'abril en la sala d'actes de l'aulari II

Mines

Alacant, 15 d'abril de 2015

Estudiants de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat d'Alacant s'uneixen a la campanya de comunicació internacional Destroy Mineland impulsada per l'Associació Solidària Publicitaris Implicats. El seu principal objectiu és que tots els països del món signen el Tractat d'Ottawa que prohibeix la fabricació i distribució de mines antipersona.

El projecte serà presentat dilluns pròxim, 20 d'abril, a les 12.30 hores, en la sala d'actes de l'aulari II de la UA, de la mà de Richard Wakefield, director creatiu de la campanya, i els estudiants de Publicitat i Relacions Públiques participants.

Destroy Mineland està formada per una marca amb eslògan, peces de street marketing, gràfiques i un espot viral per a sensibilitzar el públic. L'acció s’adreça a Barack Obama, Vladímir Putin i Xi Jinping, els líders de tres grans potències mundials que continuen sense firmar el Tractat d'Ottawa.

Al mateix temps, la campanya pretén conscienciar els mitjans de comunicació i la població sobre la perillositat d'aquests artefactes, ja que es calcula que avui dia hi ha més de cent deu milions de mines antipersona repartides en seixanta-quatre països. Cada dia, deu persones a tot el món són víctimes d'aquestes mines o d’altres explosius bèl·lics.

És la primera vegada en la història que quinze empreses i institucions vinculades al món de la publicitat treballen en conjunt i de manera altruista per una mateixa causa social.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464