Saltar apartados

La ràdio de la UA ja es pot escoltar des de qualsevol mòbil

 

Alacant, 15 d'abril de 2015

La ràdio de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant ha fet un pas més per a acostar-se al màxim nombre d'oïdors, i per això acaba d’incloure’s en la plataforma mòbil TuneIn.

TuneIn és una aplicació gratuïta que es pot descarregar des de qualsevol mòbil i que permet sintonitzar, a través de connexió amb Internet, amb les principals emissores de ràdio nacionals i internacionals. El coordinador d'alumnat de l'Escola Politècnica, Josué Nescolarde, assegura que «aquest és un pas molt significatiu que respon a l'intens treball de tot l'equip que formem part de la ràdio EPS».

El responsable tècnic del projecte, Carlos Guillem, ha sigut l'encarregat de gestionar la inclusió dels diferents programes en la plataforma de radiodifusió mòbil, com també l'adaptació de la nova programació que pretén retransmetre les vint-i-quatre hores del dia. Amb ell, la resta de l'equip responsable de la ràdio, integrat per Josué Nescolarde per part de l'equip directiu, i Juan Antonio Gil, responsable de la Unitat de Laboratoris de l'EPS, han apostat per aquesta iniciativa en la qual ha col·laborat Pep Rubio, de l'Observatori d'Inserció Laboral, també presentador i creador de continguts en la Ràdio Politècnica.

Ràdio EPS és un projecte de la Universitat d'Alacant que a primers d'any va complir el seu tercer aniversari, una iniciativa que amb el suport dels vicerectorats de Cultura i Estudiants. «És un projecte intraemprenedor dins de la mateixa Universitat», afirma Andrés Montoyo, director de l'EPS, el qual afegeix que «per això intentem aglutinar professionals dinàmics, amb talent i molta il·lusió, encara que siguen de fora de l'Escola».

Radie_EPS

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464