Saltar apartados

Concert de Silvia Pérez Cruz i Mario Mas a la Universitat d'Alacant

Per motius aliens a l'organització, el concert “Granada” previst inicialment canvia de format

 

Alacant, 23 d'abril de 2015

La veu de Silvia Pérez Cruz, una de les més colpidores que ha aparegut a la Península els últims temps, arriba al Paranimf de la Universitat d'Alacant, el pròxim 29 d'abril a les 20 hores, acompanyada pel guitarrista Mario.

El concert de Silvia Pérez Cruz, previst inicialment amb Raúl Fernández per a presentar el seu últim disc Granada canvia de format per motius aliens a l'organització. En lloc de Raúl, Silvia estarà acompanyada per Mario Mas, amb qui interpretarà temes que van del flamenc, passant per la copla, fins al fado.

La Universitat d'Alacant ha informat que les entrades ja adquirides són vàlides per a aquest concert, però que, arran del canvi de programa, les persones que vulguin la devolució de l’entrada podran sol·licitar-la a través de l'entitat en què la van adquirir. Aquells que encara no tinguen entrada podran adquirir-les a un preu de deu euros en la Llibreria Compàs, Instanticket, i una hora abans del concert, en el Paranimf.

Silvia Pérez Cruz parla el llenguatge de la música des que té ús de raó. Va créixer entre cançons populars ibèriques i llatinoamericanes i es va educar en el clàssic i el jazz. Contagiada pel flamenc a través d'una connexió que sembla sobrenatural, canta d'una manera que només és seua i que fa estremir. Seria impossible enquadrar Silvia Pérez Cruz en un únic estil. És versàtil i inconfusiblement personal. Dues qualitats que rarament coincideixen i en canvi a ella la defineixen. És fidel als diferents estils que aborda sense deixar de ser, en cap moment, ella mateixa. Ha format part d'infinitat de discos i projectes. Amb el contrabaixista Javier Pujol va rescatar el filin cubà i va formar duo ocasional amb Toti Soler. Va debutar com a compositora i solista amb 11 de novembre (Universal, 2012), que va combinar èxit de públic i de crítica, i pel qual va rebre un disc d'or.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464