Saltar apartados

L'escriptor Gabriel Martínez presenta la seua novel·la "Las putas de Nuestra Señora de la Candelaria" en la Seu Ciutat d'Alacant

Gabriel Martínez va ser finalista del premi Azorín de novel·la 2014

 

Portada_CandelariaAlacant, 24 d'abril de 2014

Pot un jove i implacable sicari ser, al mateix temps, un home lleial, tendre, que creu en l'amistat i en l'amor? Aquesta és la pregunta, segons Gabriel Martínez, sobre la qual aquest escriptor construeix la seua última novel·la, Las putas de Nuestra Señora de la Candelaria, i que el mateix autor presentarà dilluns pròxim, 27 d'abril, a les 20.15 hores en la Seu Ciutat d'Alacant (Ramón y Cajal, 4).

El professor honorífic de la UA Antonio Mula presentarà l'acte i Gabriel Martínez, que va ser finalista del Premi Azorín de Novel·la 2014 amb el seu llibre La estirpe del Cóndor.

Brayan, el protagonista de Las putas de Nuestra Señora de la Candelaria, ha nascut en la Comuna 8 de Medellín, on la supervivència és un repte diari, i la vida i la mort poc més que un joc. Acostumat a moure’s en les circumstàncies més difícils, es veu involucrat en una conspiració i ha de fugir a Madrid. Allí coneix un seguit de personatges que li fan canviar la seua visió del món i, sobretot, coneix la traïció dels qui creia que eren els seus amics.

 

Gabriel Martínez

Nascut a Rafal, Alacant, Espanya, el 1952. Viatger incansable, se sent atret pel misteri de les cultures mil·lenàries. Ha visitat diverses vegades Egipte, i coneix el Marroc, Turquia, Grècia, Gran Bretanya, França, Irlanda, Portugal, Alemanya, Països Baixos, Dinamarca, Suècia, Polònia, Estats Units, Mèxic, Cuba, Bolívia, Colòmbia, Xile i l'Illa de Pasqua, i Perú. Ha escrit nombroses novel·les: Las cartas de Babilonia, Al sur de Orán, Yo que no vivo sin ti, El juego de Sherlock Holmes, Los 52, El asesino de la Vía Láctea i El laberinto ruso. Acaba de publicar en Amazon la seua última novel·la, Las putas de Nuestra Señora de la Candelaria, i va ser finalista del Premi Azorín de Novel·la 2014 amb l'obra La estirpe del Cóndor.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464