Saltar apartados

La UA ensenya en un curs a menjar flors i reconèixer els seus nutrients

Especialistes en Botànica i del CIBIO imparteixen les classes aquest cap de setmana

 

Alacant, 23 d'abril de 2015

Les flors sempre s'han usat en la cuina tradicional mundial i ara han reaparegut amb força en els fogons de restauradores actuals aportant sabors que tornen als plats. El curs de "Flors en la Gastronomia: de la Botànica a la cuina" s'impartirà durant el cap de setmana del 25 al 26 d'abril de 2015 en els Laboratori de Botànica i Zoologia de la Universitat d'Alacant, que es troben situats en la fase IV de la Facultat de Ciències.

En ell es va a tractar sobre els diferents tipus de flors comestibles que existeixen, la seua importància en la naturalesa, en la societat i els nutrients que poden aportar-nos. A més, es facilitarà informació sobre on trobar-les en el mercat i com cuinar-les a casa, aplicant la botànica al dia a dia. La inscripció està oberta a tota persona interessada, doncs l'objectiu és conèixer l'estructura i la importància de les flors i divulgar el seu ús en la gastronomia de les diferents cultures del món.

El curs es configura en classes teòric-pràctiques, impartides en 15 hores per la professora Mª Ángeles Alonso Vargas i Gabriel Jacques Souba Dols, llicenciat en Biologia i Màster de Biodiversitat, tots dos investigadors del Departament de Ciències Ambientals i Recursos Naturals, en la seua Àrea de Botànica i de l'Institut Universitari Centre Iberoamericà de la Biodiversitat (CIBIO) de la UA.

 

Per a més informació i inscripcions consultar en http://dcarn.ua.es/ o en el telèfon 965903740 i e-mail: dcarn@ua.es

Programa

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464