Saltar apartados

La UA i el FC Jove Espanyol Sant Vicent acorden la promoció d'activitats esportives conjuntes

El conveni signat avui preveu l'intercanvi de jugadors entre les dues institucions i pràctiques per a estudiants

 

 

Alacant, 24 d'abril de 2015

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i Alejandro Lillo, president del FC Jove Espanyol Sant Vicent, han signat aquest matí en el despatx rectoral un acord de col·laboració pel qual les dues institucions faran activitats conjuntes destinades a afavorir i fomentar l'activitat esportiva en la província d'Alacant, especialment la promoció del futbol entre la comunitat universitària i la joventut en edat escolar.

L'acord preveu la cessió de jugadors, mitjançant un acord específic previ, entre els entrenadors de la UA i del FC Jove Espanyol, per a participar en el torneig anual universitari CADO, l'oferta de pràctiques per a estudiants universitaris en el club santvicenter i l'aportació de jugadors de futbol base del Jove Espanyol, una vegada conclosa la seua etapa juvenil, a l'equip de la UA categoria preferent, jugadors que seran supervisats pels entrenadors dels dos clubs.

De la mateixa manera, la UA i el FC Jove Espanyol han acordat intercanvis de jugadors entre l'equip preferent de la UA i la tercera divisió del Jove Espanyol.

El rector, Manuel Palomar, ha destacat la importància d'aquesta iniciativa, ja que «permetrà que l'equip universitari nodrisca l'equip del Jove Espanyol i viceversa» i ha plantejat la possibilitat futura de crear un segon equip per a promoure l'esport juvenil entre universitaris «unint esport i formació», ha assegurat.

Per la seua banda, Alejandro Lillo ha incidit en aquesta línia de col·laboració «perquè és fonamental per al nostre club treballar en aquesta línia d'equip filial, ja que la normativa complica la participació en el primer equip. L'objectiu fonamental és millorar i enfortir la base perquè nodrisca el nostre equip», ha conclòs Lillo.

En l'acte han estat presents, per part de la UA, el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, el vicerector de Campus i Sostenibilitat, Rafael Muñoz, el director del Servei d'Esports, Rafael García, i José Antonio Rodríguez, de Competicions i Promoció Esportiva.

Per part del FC Jove Espanyol han assistit, juntament amb el president, Daniel Rodríguez, Vicente Quiles i Arturo Carratalá. En representació de l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig ha acudit a la cita José Rafael Pascual, regidor d'Esports.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464