Saltar apartados

La Universitat d'Alacant amplia la seua oferta formativa en esports nàutics

Gràcies a un conveni amb el Club Nàutic Alacant

 

Alacant, 22 d'abril de 2015

La Universitat d'Alacant i el Club Nàutic Alacant han firmat aquest matí un conveni de col·laboració que permetrà ampliar l'oferta formativa en esports de mar. Els cursos seran impartits per professionals de les dues entitats i començaran per l'esport de la vela. L'acte protocol·lari ha tingut lloc en el despatx rectoral, i per part del Club Nàutic hi ha estat present el director, José Miguel López, i el director esportiu, Lluís Herranz. Per part de la Universitat d'Alacant, a més del rector, Manuel Palomar, hi han participat el vicerector de Cultura, Esport i Política Lingüística, Carles Cortés, la vicerectora d'Estudiants, Nuria Grané, el director del Servei d'Esports, Rafael García i el tècnic d'activitats esportives i formació, Jorge Carrió.

Tal com ha explicat José Miguel López, es tracta d'un club «amb gran tradició i excel·lents navegants, i a més», ha assenyalat, «som el primer club en llicències de vela de tota la Comunitat Valenciana». Durant la trobada s'ha plantejat la possibilitat que les classes teòriques es puguen dur a terme tant en el campus com en les instal·lacions del club.

L'esport de la vela presenta també un excel·lent nivell en la Universitat d'Alacant i el seu equip és campió autonòmic universitari.

L'oferta de cursos es posarà en marxa per al pròxim curs acadèmic i la idea és fer-la extensiva a altres disciplines com el rem, el windsurf o el busseig.

 

ConvenioUA_ClubNautico1

 

ConvenioUA_ClubNautico2

Un moment de la reunió protocol·lària celebrada en el despatx rectoral Manuel Palomar i José Miguel López signen el conveni de col·laboració entre la UA i el Club Nàutic

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464