Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i el Liceu Francés reforcen els seus vincles amb la signatura d'un conveni marc

 

Alacant, 20 d'abril de 2015

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i la directora del Liceu Francés, Catherine Bellus-Ferrerira, han signat aquest matí un conveni marc de col·laboració entre les dues institucions amb el qual es reforcen els vincles existents des de fa anys. El rector ha explicat la importància d'aquesta signatura protocol·lària que «permetrà desenvolupar accions específiques d'àmbit acadèmic, científic, cultural i d'intercanvi d'espais».

Per la seua banda, Bellús-Ferrerira ha fet referència a diferents projectes docents que s'estan duent a terme des del Liceu: un amb el Departament de Filosofia de la Sorbona de París, i un altre, de caràcter més pedagògic, sobre les figures de Cervantes i Shakespeare, per als quals pot ser interessant la col·laboració de diferents especialistes universitaris.

A l’acte també ha assistit el cap d'Estudis d'Espanyol, Luis Ramón, i la secretària general de la Universitat d'Alacant, Aránzazu Calzada.

Durant el curs passat, Manuel Palomar va tenir l'oportunitat de conèixer de primera mà les instal·lacions del Liceu gràcies a una recepció oficial en la qual van participar docents de les dues institucions.

Conveni_UA-Liceu

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464