Saltar apartados

Las Migas arriben al MUA amb el seu espectacle "Alusiones al mar"

 

MollesAlacant, 21 d'abril de 2015

Alba Carmona i Marta Robles (Las Migas) arriben al Museu de la Universitat d'Alacant divendres pròxim, 24 d'abril, a les 20 hores, per a oferir el seu espectacle Alusiones al mar.

Les integrants de Las Migas posen en comú tots els seus referents i la seua sensibilitat, en un espectacle evocador i viatger. Les dues artistes presenten un quartet amb el qual han dissenyat un tractat molt personal i únic de sonoritats mediterrànies, en el qual tenen cabuda la música i la dansa turques, les cançons de bressol sefardites i les tradicions andalusina i flamenca, però també hi ha lloc per a la influència portuguesa i gallega.

«A través dels cants populars i els càntics al mar i als mariners emprenem un viatge sonor per tots aquests territoris que tindrà com a punt de confluència el sud de la península Ibèrica, on la convulsió del flamenc va fer el seu primer crit», expliquen. D'una manera fresca, renovada, però respectuosa amb la tradició, Carmona i Robles proposen que les acompanyem en aquest viatge que reconcilia el llegat dels seus ancestres amb la remor dels temps d'avui.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464