Saltar apartados

Poquelín Teatre representa "Lokes" en el Col·legi Major de la UA

 

Teatre_Lokes

Alacant, 20 d'abril de 2015

Dimecres pròxim, 22 d'abril, a les 20 hores, el Col·legi Major de la Universitat d'Alacant acollirà la representació de l'obra teatral Lokes, un text de José Pascual Abellán que posa en escena la companyia de Muro d'Alcoi Poquelín Teatre.

Lokes és una tragicomèdia, una obra amb la qual la companyia murera s'aparta de la comèdia i l'embolic per a interpretar el drama humà més existencial. Un gir d'estil que Poquelín Teatre presenta en diferents sales des de fa uns sis mesos.

Sota la direcció d'una de les actrius fundadores de la companyia, Pilar Martín, el text s'endinsa en la història de dues dones diametralment oposades que es desfan de les seues màscares existencials en la sala d'espera d'un psiquiatre. Allí mostren el drama humà que s'amaga darrere de l'alienació a la qual sotmet la societat actual.

Malgrat la intensitat del text, Pilar Martín, que s'estrena amb Lokes al capdavant de la companyia, assegura que l'obra compta amb alguns passatges d'humor «perquè al final, la vida ha de ser això, moments de riure que compensen la més greu de les angoixes». L'acció se circumscriu, en aquesta ocasió, a les interpretacions de Noelia Simó i Almudena Climent, tot un repte per a aquesta companyia que, amb tres obres en cartell, ha realitzat més d'una dotzena de representacions per tota la província d'Alacant en les quals ha obtingut un gran èxit de públic i de crítica.

Les entrades, amb un preu de cinc euros, estan a la venda en Instanticket i en la Llibreria Compàs, i en la taquilla de la sala una hora abans de la representació. Els alumnes de la UA podran aconseguir una invitació presentant la TIU en el MIC (Museu de la UA).

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464