Saltar apartados

Conferència del rector a l'Ateneu Literari i Científic d'Alacant

 

Alacant, 29 d'abril de 2015

El rector de la Universitat d'Alacant ha participat aquest dimarts 28 d'abril en el Fòrum Sociocultural «Persones i personatges» de l'Ateneu Literari i Científic d'Alacant, que dirigeix Bruno Fernández Garrido.

La intervenció de Manuel Palomar es va centrar en el paper que té la universitat pública –i en particular la d'Alacant– en la societat actual. La importància de la investigació i l'aposta pel Parc Científic com a eix vertebrador entre Alacant i Sant Vicent i generador de riquesa amb l'aposta per l'impuls a la creació de noves empreses i motor de la transferència del coneixement a la societat.

A preguntes dels presents, el rector va plantejar la necessitat d'un ampli consens sobre l'ensenyament, i en particular va qualificar l'actual proposta de reforma universitària de «precipitada», ja que arriba quan no s'han pogut avaluar encara els resultats de l'última reforma.

A la xarrada van assistir diferents membres de l'equip de govern i degans de la UA, així com el rector de la Universitat Miguel Hernández, Jesús Pastor, amb qui va coincidir quan va ser interpel·lat sobre els rànquings de les universitats, tot explicant que, entre altres qüestions, el finançament i el pressupost de què disposa una Universitat es clau per a pujar graons en aquestes classificacions.

Ateneu1
Ateneu2
Ateneu3

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464