Saltar apartados

CONVOCATÒRIA DE PREMSA - Preestrena nacional de la pel·lícula d'animació "Minúsculos" a Ibi

 

DATA: DIJOUS 30 D'ABRIL

HORA: 17.30 HORES

Lloc : Centre Cultural de la Vila (IBI)

 

Minusculos_IbiAlacant, 28 d'abril de 2015

Ibi serà la primera ciutat d'Espanya en la qual es podrà veure la pel·lícula de la productora Festival Films Minúsculos: el valle de las hormigas perdidas, ja que n’acollirà la preestrena dijous pròxim, 30 d'abril, a les 17.30 h, al Centre Cultural de la Vila. L'estrena oficial de la pel·lícula en el nostre país tindrà lloc a Madrid el pròxim el 8 de maig en 2D i 3D.

La preestrena arriba a Ibi gràcies a una iniciativa del Museu de la Biodiversitat, dependent de la Universitat d'Alacant, a través del Centre Iberoamericà de la Biodiversitat (CIBIO), i l'Ajuntament d'Ibi, per mitjà de la Regidoria de Medi Ambient, i en col·laboració amb l'Associació Espanyola d'Entomologia, que inicia la seua promoció nacional de la mà de la pel·lícula d'animació Minúsculos. Han confirmat la seua assistència a la preestrena l'alcalde d'Ibi, Rafael Serralta, el director del Museu de la Biodiversitat d'Ibi i president de l'Associació Espanyola d'Entomologia, Eduardo Galant, i la directora del CIBIO, María Ángeles Marcos. El Museu de la Biodiversitat d'Ibi cedirà a la productora Festival Films la seua mostra itinerant «Insectes: un microcosmos de formes i colors».

Minúsculos: el valle de las hormigas perdidas està basada en el dia a dia d'un grup d'insectes. Els seus directors i creadors, Thomas Szabo i Hélène Giraud, han decidit portar la història dels personatges de la seua sèrie televisiva d'animació Minusculos, a la gran pantalla, seguint la línia d'altres films com Bichos o Antz, els protagonistes de les quals són intrèpids artròpodes que viuen grans aventures. Aquesta pel·lícula híbrida combina magnífics escenaris reals amb personatges creats per ordinador, rodat en 3D estereoscòpic a una escala mínima, l'escala del món dels insectes. La natura es revela amb tota la seua esplendor a través dels paisatges autèntics dels parcs nacionals dels Ecrins i Mercantour en els Alts Alps i en interior de la regió de Niça. En una tranquil·la clariana d'un bosc, les restes d'un pícnic abandonats desfermen la guerra entre dues tribus de formigues. En joc hi ha una caixa de sucre. Una intrèpida marieta es veu atrapada al mig de la batalla. Un viatge èpic arran de terra.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464