Saltar apartados

La UA clausura la Setmana Saludable de la Xarxa Valenciana d'Universitats

 

Alacant, 29 d'abril de 2015

La recollida selectiva centrarà l'activitat als baixos de la Biblioteca General entre les 10 i les 14 hores d'aquest dijous 30 d'abril.

Durant tota la setmana s'han dut a terme activitats a les universitats de la xarxa amb motiu dels dies mundials de la Seguretat i Salut al Treball i el de la Salut.

La Universitat d'Alacant posarà el punt final a una setmana en la qual la Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques Saludables ha programat diferents activitats a les universitats del país amb motiu de la celebració de dos dies mundials, el de la Seguretat i Salut al Treball i el de la Salut.

Aquest dijous, els baixos de la Biblioteca General de la Universitat d'Alacant acolliran un estand d'Ecoembes, on es facilitarà tota mena d'informació al voltant de la recollida selectiva i el reciclatge, en el qual, a més, s'animarà els visitants a fer-se fotos i pujar-les a les xarxes socials.

Durant tot el matí –entre les 10 i les 14 hores– que durarà l'activitat, també trobarem un personatge que recorrerà el campus preguntant sobre com reciclem i segons siga la resposta, l'interpel·lat podrà rebre una abraçada o un toc de botzina.

La Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques Saludables forma part dels projectes impulsats per l'Organització Mundial de la Salut per fomentar els entorns saludables.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464