Saltar apartados

El rector felicita l'equip de rem de la UA per les seues consecucions

Manuel Palomar ha mantingut una distesa trobada amb els esportistes de l'equip de rem masculí i femení de la UA

 

Alacant. 2 de desembre de 2015

Una trentena d'esportistes de la UA, integrants de l'equip de rem masculí i femení, s'han reunit amb el rector de la UA, Manuel Palomar, que ha volgut felicitar-los pels resultats obtinguts durant la temporada passada. Els esportistes van estar acompanyats pel seu entrenador Alfonso Penichet, que amb el seu treball ha aconseguit destacats resultats, entre els quals hi ha un tercer lloc en la Lliga SUMA, aconseguit per l'equip femení, i un quart lloc en el Campionat d'Espanya. Actualment la Universitat d'Alacant participa amb els seus equips de rem (femení i masculí) en la Lliga Autonòmica i Campionat d'Espanya, de la Federació de la Comunitat Valenciana i Federació Espanyola de Rem, respectivament.

El rector, acompanyat pel vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, ha traslladat als remers i remeres la importància que la UA concedeix a l'esport universitari, sempre compaginat amb els seus estudis. Així mateix, Palomar es va interessar per les necessitats de l'equip i les seues pròximes competicions. De la mateixa manera, el rector va agrair la tasca de l'equip tècnic del Servei d'Esports de la UA, també present en la trobada.

Equip_RemoUA

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464