Saltar apartados

Cajamar es converteix en mecenes de l'esport federat de la Universitat d'Alacant

 

Alacant. 21 de desembre de 2015

El rector de la UA, Manuel Palomar, i el director territorial de Cajamar, Francisco Javier Ruiz, han firmat aquest matí un nou conveni amb el qual consoliden la col·laboració que les dues institucions mantenen des de fa diversos anys en altres àmbits com el cultural. En concret, gràcies al nou acord subscrit avui, Cajamar es converteix en mecenes del Club Esportiu UA en una decidida aposta d'aquesta entitat per ajudar a promoure l'esport federat universitari de la UA, dins del projecte Universitat Saludable.

Manuel Palomar i Francisco Javier Ruiz han coincidit a destacar la importància d'aquesta col·laboració perquè «incideix en la relació fonamental entre universitat/empresa, com a part de la responsabilitat social corporativa de les entitats, que beneficiarà directament els esportistes federats de la UA». Actualment, la UA té un total de dos-cents cinquanta esportistes federats que integren catorze equips i competeixen en onze disciplines. A més, la UA mobilitza més de set-cents esportistes no federats que disputen competicions universitàries.

En l'acte de signatura també han estat presents el gerent de Banca d'Empreses de Cajamar, Rafael Morata, la vicepresidenta de la Fundació General UA i vicerectora de Planificació Econòmica, Mónica Martí, el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, i la secretària general, Esther Algarra.

 

 

Conveni_CajamarUA1

 

Conveni_CajamarUA2

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464