Saltar apartados

Carlos Navarro torna com a entrenador del Futbol Sala Femení de la UA

 

Alacant, 4 de febrer de 2015

L'entrenador alacantí Carlos Navarro pren el relleu al capdavant de la banqueta del Futbol Sala Femení de la Universitat d'Alacant i es torna a convertir en l'entrenador de l'equip, un lloc ocupat fins ara pel murcià Nacho Garrido. La UA ha agraït la dedicació i l’esforç demostrat per Garrido en el seu temps al capdavant de l'equip.

La Universitat d'Alacant es va marcar com a objectiu, al principi de la temporada, de situar-se al capdamunt de la classificació amb un excel·lent planter de jugadores. A hores d’ara, la classificació per a la Copa està complicada, segons comenten els tècnics, motiu pel qual es persegueix un revulsiu que permeta l'accés a la competició copera.

Dissabte pròxim, 7 de febrer, a les 18.30 hores, l'equip té una important cita al pavelló de la UA, un partit molt complicat davant del conjunt gallec de Burela, un dels pesos pesants de la lliga copera ple de grans jugadores internacionals i rival directe de la UA en la lluita per la classificació per a la Copa. Al partit, com és habitual, s’hi podrà accedir de manera gratuïta.

CNavarro_UA

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464