Saltar apartados

Visita institucional de la Ritsumeikan Asia Pacific University del Japó a la UA

 

Alacant, 18 de febrer de 2015

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, i la responsable de l’Oficina de Relacions amb Àsia Pacífic de la UA, Ana Martínez, han rebut el degà d’Assumptes Acadèmics, Takuro Kikkawa, i a la responsable de l’Oficina Acadèmica, Satoko Kawashima, de la Ritsumeikan Asia Pacific University del Japó, institució amb la qual la UA ha signat recentment un conveni de mobilitat.

La trobada ha permès als representants de la universitat japonesa conèixer de primera mà el campus de la UA i han mantingut diverses reunions de treball amb l’Oficina de Relacions Internacionals i l’Oficina de Relacions Àsia Pacífic. Amb aquesta visita institucional s’obrin noves vies de col·laboració futures.

La Ritsumeikan Asia Pacific University del Japó és pionera en internacionalització d’alumnes i tots els seus graus s’imparteixen en anglès i japonès. El 50% dels seus estudiants provenen d’Àsia Oriental i Àsia Pacífic i, ara, han iniciat la seua expansió a Europa, amb la Universitat d’Alacant.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464