Saltar apartados

LA UA acull la presentació de la Novena Edició dels Premis a l'Edificació Saludable

 

Alacant, 10 de febrer de 2015

Demà, dimecres 11 de febrer de 2015, a les 13 hores, a la sala multimèdia de l'edifici de Rectorat, tindrà lloc la presentació dels 9th Healthy Housing Awards (Premis a l'Edificació Saludable) organitzats per la Càtedra Internacional Marjal Healthy de la Universitat d'Alacant.

Com a novetat, aquesta edició compta amb la incorporació de la Copenhagen School of Design and Technology de Dinamarca com a soci. Aquesta institució s'uneix a la Universitat d'Alacant, la Beuth Hochschule für Technik Berlin i la Hogeschool van Amsterdam i amplia així les possibilitats d'intercanvi d'informació entre els participants afegint un nou escenari sobre el qual es podran treballar solucions saludables en habitatges.

A més, en l'àmbit docent, per primera vegada a la Universitat d'Alacant s'introdueix l'ús d'eines BIM (building information modelling) en una activitat docent. Les eines BIM, que vénen a substituir  les eines CAD, estan plenament establides en molts països europeus i s'han convertit en una necessitat indispensable en les relacions laborals amb altres països en l'àmbit de la construcció.

L'acte de presentació dels 9th Healthy Housing Awards comptarà amb la presència del vicerector de Campus i Sostenibilitat de la UA, Rafa Muñoz; el director de la càtedra, Antonio Galiano; el president de la Fundació Marjal i president del Consell Social de la UA, Francisco Gómez, i amb els professors James Harty, de la Copenhagen School of Design and Technology, i de Robert Demel, de la Beuth Hochschule für Technik Berlin.

Posteriorment, els professors James Harty i Robert Demel participaran en un taller sobre eines BIM juntament amb alumnes d'Arquitectura.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464