Saltar apartados

La Universitat d'Alacant convoca la V edició del Programa YUZZ que repartirà més de 200.000 euros en premis

Organitzat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento, les inscripcions poden fer-se fins al 19 de febrer

 

Alacant, 11 de febrer de 2015

El Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) ha llançat la V edició a Alacant del Programa YUZZ “Joves amb Idees” per a l’impuls del talent jove i l’esperit emprenedor. La convocatòria, coordinada a Alacant per l’Observatori d’Inserció Laboral de la Universitat d’Alacant, estarà oberta fins al 19 de febrer. Les persones interessades hauran de presentar la candidatura a través d’un formulari disponible en  www.yuzz.org.

Les candidatures seleccionades tindran l’oportunitat de desenvolupar la seua idea de negoci i els millors projectes optaran a múltiples viatges a Silicon Valley, beques per a assistir al Fórum IMPULSA i 60.000 euros en premis per a finançar el projecte.

Per a la selecció dels participants es faran entrevistes personals després d’una preselecció basada en la valoració d’aspectes com: el perfil emprenedor i la trajectòria del candidat, la capacitat per a comunicar la idea proposada, el component innovador del projecte, la creativitat i el potencial de creixement del negoci.

Els projectes triats seran incorporats al programa i podran beneficiar-se de l’accés al centre Yuzz d’Alacant, situat en la residència d’estudiants Europa House, on trobaran l’espai físic per a desenvolupar la seua idea, podran relacionar-se amb altres emprenedors i rebre formació d’una xarxa de més de 200 experts professionals que els guiaran, juntament amb un tutor individual, en la realització del pla de negoci més viable per a cada projecte.

Una vegada finalitzat el procés de formació i assessorament, els millors joves de cadascun dels centres YUZZ faran un viatge a Silicon Valley, la meca mundial d’innovació en l’àmbit de les noves tecnologies, on se’ls brindarà accés a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors. A més, els tres millors projectes de tot el país rebran una dotació econòmica per a ajudar-los a posar en marxa el seu negoci: 30.000 € per al primer premi, 20.000 € per al segon i 10.000 € per al tercer.

 

YUZZ, una aposta per la innovació

YUZZ és un programa dirigit a joves d’entre 18 i 30 anys que ofereix, durant cinc mesos, suport, formació i assessorament per a fer plans de negoci basats en idees de base tecnològica. En les sis edicions nacionals anteriors s’han creat més de 500 empreses i en l’últim any han participat 600 emprenedors amb 378 projectes a 24 centres YUZZ de tot Espanya.

A Alacant, està coordinat per la Universitat d’Alacant a través de l’Observatori d’Inserció Laboral del Vicerectorat d’Estudiants. Té la col·laboració de la Residència Universitària Europa House, els Centres d’Empreses Europees Innovadores d’Alcoi i Elx, Fundeun, Impulsa Alacant i la Fundació General de la UA.

En la nova edició el programa incorpora novetats significatives: millores en la planificació del calendari i el programa formatiu, increment de les beques per a viatjar a Silicon Valley, un nombre de premis i reptes interns més gran i es lliuraran beques per a assistir al prestigiós esdeveniment d’emprenedoria nacional Fórum IMPULSA.

YUZZ_UA
Un moment de les trobades de l'edició Yuzz de l'any passat

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464