Saltar apartados

La Universitat d'Alacant renova la Càtedra Prosegur que inclou el Talent en la seua nomenclatura

Creada en 2012, promou la recerca, reflexió i debat sobre la gestió del talent en les organitzacions

 

Cat_Prosegur
Cat_Prosegur2
Cat_Prosegur3
Cat_Prosegur4

En les IMATGES, moments diferents de l’acte celebrat en el despatx rectoral

Alacant, 6 de febrer de 2014

La Universitat d’Alacant i Prosegur, una de les empreses de referència en l’àmbit de la seguretat privada a nivell mundial, han signat aquest matí el conveni per a la renovació del mecenatge de la Càtedra Prosegur en un acte que ha tingut lloc en el despatx rectoral en què han participat el rector, Manuel Palomar i el director de negoci de la zona Est de Prosegur, Lluis Morales.

La UA i Prosegur van signar l’any 2012 un conveni per a la posada en marxa de la Càtedra Prosegur-UA amb l’objectiu de crear un espai de debat, reflexió i investigació sobre l’estudi de la gestió del talent en les organitzacions. Per aquest motiu, la Càtedra Prosegur passarà a anomenar-se des d’ara Càtedra Prosegur Talent “per a remarcar el caràcter específic de l’àmbit d’actuació d’aquesta”, ha apuntat el rector, Manuel Palomar. En aquest sentit, Juan Llopis, vicerector de Relacions Internacionals i Cooperació i membre de la Càtedra, ha destacat els múltiples àmbits d’estudi que abracen, com també la quantitat d’activitat que genera i ha mostrat la seua confiança en què se seguisca amb els excel·lents resultats aconseguits des que va començar.

El director de negoci de la zona Est de Prosegur ha volgut destacar "que per a nosaltres és un orgull participar en aquesta càtedra i la nostra voluntat és continuar treballant perquè ens prestigia i ens permet traslladar la nostra cultura de servei a la societat".

La companyia de seguretat duu a terme una política de gestió del talent a nivell global amb diferents programes de formació i de desenvolupament professional, no debades té ja més de 150.000 empleats en 17 països d’Europa, Àsia-Pacífic i Llatinoamèrica,

Dependent de Secretaria General de la UA, la càtedra desenvolupa programes formatius i tasques d’investigació que contribueixen a millorar la qualificació i els coneixements en matèries concretes relacionades amb la cultura empresarial, les noves tecnologies de la informació i les comunicacions, l’eficiència en la gestió dels recursos humans i la gestió del talent com una font generadora d’innovació.

A més de les persones esmentades, la signatura protocol·lària ha tingut la presència del vicerector de Campus, Rafael Muñoz, la secretària General, Aránzazu Calzada i el sotssecretari General, Salvador Palazón, com també de la directora nacional de Vigilància, Gabriela Miñarro, el gerent comercial provincial, José Antonio García i la gerent de Recursos Humans de la zona, Olga Ramis.

Amb aquesta iniciativa, Prosegur reafirma l’aposta que fa pel talent a través del suport i la formació dels futurs professionals. En aquest sentit, la companyia, que també té càtedres institucionals en la Universitat Politècnica de València i en la Universitat Complutense de Madrid, continua el seu compromís amb l’educació, i comparteix el seu model de negoci i experiència. Així mateix, l’empresa té l’anomenada Universitat Prosegur, una iniciativa que des del 2006 ofereix formació presencial i en línia als empleats de la companyia i que l’any 2014 va aconseguir més de dos milions d’hores d’estudi.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464