Saltar apartados

Petites intervencions per a donar servei a un públic més ampli

La UA duu a terme un seguit d’obres a l'aulari II per a fer-lo més accessible

Campus_Accessible1

 

Alacant, 12 de febrer de 2015

Amb l'objectiu de convertir el campus en un lloc accessible i igualitari, el Vicerectorat de Campus, a través de la seua Oficina Tècnica, ha dut a terme una sèrie d'intervencions en l'aulari II que el converteixen en un espai utilitzable per a tota mena de públics. Es tracta de la col·locació de rampes d'accés en els laterals exteriors que s'han integrat en l'edifici per a facilitar l'accessibilitat, reduir  els recorreguts i optimitzar-hi  les circulacions.

A més, en les aules en planta baixa s'han eliminat les tarimes, s'han modificat les altures de les pissarres i les pantalles de projecció i s'han adequat les lluminàries. L'objectiu ha sigut dotar aquests espais d'un caràcter més polivalent, amb espais més nets visualment i accessibles per a tot tipus de públics. 

Són petites intervencions que formen part del projecte Campus Igualitari, Campus Accessible, i converteixen els espais universitaris en espais igualitaris i universalitzen els seus usos.

 

Més informació

 

Campus_Accessible2

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464