Saltar apartados

La UA ofereix 32 tallers i cursos culturals per al segon quadrimestre del curs

El termini de matrícula s’obrirà el pròxim dilluns 12 de gener

 

Talleres_Cultura1Alacant, 9 de gener de 2015

El Servei de Cultura de la Universitat d’Alacant ha programat 32 tallers i cursos per al segon quadrimestre del curs amb una variada oferta en arts plàstiques, cinema, dansa, divulgació, escriptura, música, oratòria, periodisme i teatre. El termini de matrícula s’obri dilluns que ve 12 de gener.

Com a novetat en aquesta edició, la UA ofereix un curs pràctic de “Realització de curtmetratges”, un altre sobre “Sèries televisives i sagues de cinema. Creació pràctica de fansfiction en Internet”. En l’apartat de literatura s’incorpora el Club de Lectura “Des de l’altre costat: zombis, vampirs i altres monstres” i el d’“Escriptura de comèdia per a cinema i televisió”. Com a novetat també s’ofereix el curs específic de museologia “Museus i Educació”.

A més l’oferta inclou, en l’apartat d’arts plàstiques, els tallers de Pintura Gestual; Tècniques líquides: figura, paisatge i abstracció; i Fotografia creativa avançada. L’apartat cinematogràfic es completa amb Obsessions i paradoxes en la filmografia romanesa de la transició (cicle de cinema romanés), Cinema en versió original en la UA, i Cinema en Versió Original en el MACA.

Els tallers també tractaran la música, amb els cursos Percussió flamenca; Taller d’elements específics de passatges d’orquestra per a instrumentistes de corda (segona trobada), i Taller d’elements específics de passatges d’orquestra per a instrumentistes de corda (tercera trobada).

Els interessats en la dansa podran formar-se en el Taller de creació coreogràfica i posada en escena, i el Taller d’expressió corporal i dansa contemporània.

Els amants de l’escriptura i aquells amb inquietuds culturals tenen el seu espai en els cursos de Novel·la negra; Escriptura 2.0. Nous mitjans i formats, nova literatura; i el Taller de relat.

En oratòria i teatre, trobarem el Taller de comunicació oral; Descobrint el nostre clown; El llenguatge de les titelles i les ombres; Com interpretar personatges de comèdia per a trencar-se de riure; La creació actoral en el vers; Les tècniques de dramatització en l’ensenyament d’idiomes en educació secundària i batxillerat, i Taller de tècnica per a la pràctica escènica.

El periodisme tindrà el ja tradicional Taller de fotoperiodisme, i l’apartat de divulgació oferirà els tallers Per a conèixer la nostra cultura: guia de referents valencians; Art i ciència del màrqueting cultural; Microfinançament col·lectiu (crowdfunding);i Unicòmic 2015. XVI Jornades del còmic de la UA.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464