Saltar apartados

El Pati de la Ciència de la UA seleccionat per a representar Espanya en el festival europeu Science on Stage

 

Science_StageAlacant, 16 de gener de 2015

El projecte de divulgació científica per a xiquets i joves El Pati de la Ciència ha sigut seleccionat perquè represente Espanya en el festival europeu Science on Stage, que tindrà lloc a Londres entre els dies 17 al 20 del pròxim mes de juny de 2015.

Es tracta d’un dels dotze projectes que representarà Espanya en el certamen internacional, que té lloc cada dos anys i on es porten els projectes considerats més interessants presentats en el concurs de divulgació científica anual i nacional Ciència en Acció en els anys 2013 i 2014.

Els catedràtics de Física Aplicada de la Universitat d’Alacant, Isabel Abril, i de la Universitat de Múrcia, Rafael García Molina, coordinadors del projecte, acudiran a la cita en la capital britànica, on han sol·licitat poder fer un workshop amb la resta de professors divulgadors que hi participen i que hi aniran de tot Europa, més de 500 persones en total.

El Pati de la Ciència ja va ser guardonat, l’octubre de 2014, amb la Menció d’Honor en la modalitat "Física en la Societat", dins de la final del programa "Ciència en Acció", fira en què es presenta la ciència, d’una forma atractiva, a estudiants, professors, investigadors i divulgadors de la comunitat científica. Aquest és un projecte de divulgació científica dirigit a xiquets i joves, amb edats compreses entre els 6 i els 16 anys, coordinat per la catedràtica de Física Aplicada de la Universitat d’Alacant, Isabel Abril des de 2005, any en què va començar. Basat en la realització d’experiments i demostracions científiques de física, química i matemàtiques, i també de tallers científics, el Pati de la Ciència l’acosta als xiquets i els joves, però de forma divertida i amena.


Enllaç

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464