Saltar apartados

La UA i el Club de Tennis Alacant acorden la promoció conjunta del tennis i el pàdel a la província

 

Conveni_Tennis1 Conveni_Tennis2

 

Alacant, 16 de gener de 2015

El rector de la UA, Manuel Palomar, i el president del Club de Tennis Alacant, Juan Rafael Guijarro, han signat un conveni de col·laboració per a fomentar l'activitat esportiva del tennis i el pàdel a la província d'Alacant. La realització d'activitats conjuntes relacionades amb aquestes disciplines esportives i la seua promoció entre la comunitat universitària s'inclouen entre els punts de l'acord.

Manuel Palomar ha agraït al Club de Tennis Alacant la confiança que diposita en la UA i ha destacat la importància de l'acord perquè permetrà que la comunitat universitària i els socis del Club de Tennis puguen fer ús de les instal·lacions de les dues entitats.

Per la seua banda, Rafael Guijarro també s'ha mostrat satisfet per aquesta nova via de col·laboració amb la UA i ha avançat que al març el club acollirà el Campionat de Pàdel Autonòmic Universitari.

En la vessant acadèmica, l'acord detalla la col·laboració del Club de Tennis en la formació d'estudiants de la titulació en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, en assignatures relacionades amb els esports del tennis i el pàdel, i la possibilitat que els estudiants d'aquesta titulació facen pràctiques en l'Escola de Tennis del Club de Tennis Alacant.

El Club de Tennis va començar la seua activitat fa quaranta anys i una de les seues característiques principals és l'aposta per l'ensenyament als més joves, en totes les categories des dels quatre anys, segons afirmen els seus responsables. Des de fa prop de quinze anys organitzen un torneig nacional que acull les principals promeses del tennis d'Espanya i en el qual han participat jugadors de la talla de David Ferrer o Juan Carlos Ferrero.

A la trobada en el despatx del rector hi han assistit, per part de la UA, el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, el director del Servei d'Esports, Rafael García, i José Antonio Rodríguez, coordinador del programa de competicions universitàries, i pel Club de Tennis Alacant, el seu vicepresident Fermín Molina i el director de l'Escola de Tennis, Enrique Galán.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464