Saltar apartados

La Universitat d'Alacant convoca el Premi Igualtat 2015

Amb l'objectiu de reconèixer persones, col·lectius, entitats o institucions que hagen destacat per les seues actuacions en defensa de la paritat entre dones i homes

Premie_Igualtat15

Alacant, 13 de gener de 2015

Per tercer any consecutiu i amb l'objectiu de reconèixer persones, col·lectius, entitats o institucions tant públiques com privades que amb la seua trajectòria o treball hagen destacat per les seues actuacions en defensa de la igualtat entre dones i homes, la Universitat d'Alacant convoca l'edició del Premi Igualtat-UA 2015.

Una any més, el guardó també podrà reconèixer les trajectòries professionals que exemplifiquen l'excel·lència de les acadèmiques visibilitzant l'aportació de les dones a l'avanç científic i al progrés social, i trencar així amb la visió androcèntrica que ha planat tradicionalment sobre la ciència, la recerca i l'acadèmia.

El Premi Igualtat-UA 2015, amb el qual la UA institucionalitza el seu compromís amb aquest dret fonamental de l'ésser humà, consistirà en el lliurament d'una rèplica en miniatura de l'escultura Harmonia, obra de l'artista espanyol establit a França José Ángel Merino López, que està situada a la plaça de la Igualtat del campus.

El termini de presentació de candidatures s’acaba el dijous 12 de febrer de 2015. Les propostes es presentaran en aquest formulari a través del Registre General de la Universitat, dirigides a la Unitat d'Igualtat i acompanyades del currículum de la persona candidata, o en el cas de col·lectius, entitats o institucions, d'una memòria de les activitats fetes que fonamente la candidatura.

L'any passat, pel seu brillant historial esportiu, el seu compromís amb la promoció de l'esport femení i pel seu lema «Soms dones, som esportistes, tenim aquest poder», l'equip de futbol sala femení de la UA va rebre el Premi Igualtat-UA 2014.

El lliurament del Premi Igualtat-UA 2015 es farà en un acte públic emmarcat en la celebració institucional del Dia Internacional de les Dones.

 

Més informació

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464