Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i el Col·legi Oficial de Gestors Administratius col·laboraran en la creació de màster universitari en gestió administrativa

 

DOS MOMENTS DE L'ACTE PROTOCOL·LARI CELEBRAT EN EL DESPATX RECTORAL

 

Alacant, 15 de gener de 2015

La Universitat d'Alacant i el Col·legi Oficial de Gestors Administratius d'Alacant, COGAA, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per a l'elaboració i el desenvolupament del màster Universitari en Gestió Administrativa. Les dues entitats treballaran juntes en la creació d'uns plans d'estudi dissenyats d’acord amb les necessitats professionals d'aquesta especialització i que, si són aprovats per l'Agència Espanyola d'Avaluació de la Qualitat i l'Acreditació, ANECA , convertirien la UA en l'única universitat pública valenciana que imparteix un màster oficial d'aquestes característiques.

Durant l'acte, el president de COGAA, Francisco Candela, ha remarcat la importància de comptar amb la Universitat d'Alacant per a qualsevol acció formativa de qualitat. «Per a nosaltres», ha assegurat, «aquest màster marcarà una fita que en termes empresarials afavorirà totes les parts: els estudiants, que tenen una nova opció professionalitzant més a prop; la Universitat, perquè s'obri una via acadèmica d'accés a la professió, paral·lela a l'actual (que es fa mitjançant examen nacional), i el Col·legi, que es garanteix la qualitat dels nous socis».

Per la seua banda, el rector, Manuel Palomar, ha recordat la importància d'oferir estudis adequats a les necessitats reals que es demanen en el mercat de treball i ha lloat les excel·lents relacions que uneixen, des de fa anys, tots dos organismes.

Durant l'acte, al qual ha assistit una part de l'equip deganal de la Facultat de Dret, des d'on s'impartiran els nous estudis, Pedro Femenía ha assenyalat que en l'elaboració del pla d'estudis participen sis dels vuit departaments que té la facultat, circumstància que dóna idea de la magnitud del treball que s'està fent. Segons el degà de Dret, és una nova orientació professional per a graduats de titulacions com Gestió i Administració Pública, Relacions Laborals i Dret, però també per a egressats d'altres branques com les de Ciències Econòmiques i Empresarials.

Entre els punts que recull el conveni destaca la possibilitat que professionals col·legiats puguen actuar com a tutors de tallers, seminaris i pràctiques, i també de vocals externs per a les comissions d'avaluació.

La coordinadora dels treballs d'elaboració del pla d'estudis és María Almodóvar, vicedegana del grau de Gestió i Administració Pública, que ha explicat que estan duent a terme un pla molt treballat, amb un professorat altament qualificat, de manera que esperen aconseguir el vistiplau de l'ANECA perquè el màster puga començar a impartir-se el pròxim curs.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464