Saltar apartados

Visita del nou Cap del Comandament d%u2019Operacions Especials de Rabassa

 

Rabassa1

 

Rabassa2

 

Alacant, 14 de gener de 2015

El nou Cap del Comandament d’Operacions Especials de Rabassa, el coronel Demetrio Muñoz Garcia, ha visitat aquest matí el campus de Sant Vicent del Raspeig per a saludar oficialment el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar i el seu equip de direcció.

Muñoz, de qui també depenen l’aquarterament i la Comandància Militar d’Alacant, ha expressat la intenció que té de mantenir les excel·lents relacions ja existents amb la Universitat, i també d’ampliar la col·laboració en aspectes determinats que poden ser d’interès comú.

La recepció, celebrada en el despatx rectoral, ha tingut també la presència del comandant Alfonso Blas López, el vicerector d’Ordenació Acadèmica, José Vicente Cabezuelo, la vicerectora d’Estudis, Formació i Qualitat, Cecilia Gómez i la Secretària General, Aránzazu Calzada.

El nou coronel prendrà possessió oficial del comandament en una cerimònia militar que tindrà lloc en l’aquarterament de Rabassa, a la qual ja han confirmat l’assistència el rector i una part de l’equip de direcció.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464