Saltar apartados

El Col·legi d%u2019Enginyers Tècnics d%u2019Obres Públiques i Enginyers Civils d%u2019Alacant tindrà accés als recursos bibliogràfics de la UA

 

Conveni_ColegioIT

 

Conveni_ColegioIT2

 

Alacant, 19 de gener de 2015

Amb l’objectiu d’optimar recursos i facilitar l’intercanvi i la difusió de coneixement, des d’avui mateix, els membres del Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques i Enginyers Civils d’Alacant (CITOPIC) podran accedir a les fonts bibliogràfiques, bases de dades informatitzades, i revistes electròniques disponibles en la Universitat d’Alacant.

Així ho han subscrit avui les dues institucions a través de la signatura d’un conveni específic de col·laboració de la mà de la vicerectora d’Estudis, Formació i Qualitat, M. Cecilia Gómez, i el degà del Col·legi, Juan de Dios Aix.

En aquest marc, els col·legiats del CITOPIC seran reconeguts com a usuaris externs. Per a això, el Col·legi facilitarà anualment un llistat dels col·legiats que podran beneficiar-se d’aquest acord. A més, el Col·legi donarà part de les seues publicacions i fons propis per a completar l’arxiu bibliogràfic de la Universitat d’Alacant.

“Aquest acord és un punt de partida per a seguir col·laborant en l’àmbit de la formació i la recerca en benefici dels egressats i col·legiats”, han coincidit a destacar M. Cecilia Gómez i Juan de Dios Aix durant la signatura del conveni.

L’acte ha tingut la presència per part de l’Escola Politècnica Superior de la UA de Virgilio Gilart i Javier García, de la directora de la Biblioteca General de la UA, Reme Blanes, i, per part del Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques i Enginyers Civils d’Alacant, del seu vicedegà Eduardo Vílchez i el vicepresident Miguel Navarro.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464