Saltar apartados

El Projecte internacional BALL fa la seua primera sessió d'experts internacionals en la Universitat d'Alacant

 

Reunion_ProyectoBALL1
Reunion_ProyectoBALL2
Reunion_ProyectoBALL3
Reunion_ProyectoBALL4

Fotografies: Roberto Ruiz. Taller d'Imatge UA (FGUA)

 

Alacant, 21 de gener de 2015

Les xifres parlen per si soles. L’augment de l’esperança de vida implicarà un increment sistemàtic en el nombre de persones en període de jubilació, i en la tercera edat. Dins d’Europa, cal esperar que fins a una quarta part de la població es trobe en aquesta categoria. La Universitat d’Alacant, a través de la Universitat Permanent (UPUA), desenvolupa el Projecte Internacional BALL (Be Active Through Lifelong Learning), programa formatiu per a "preparar el futur de les persones cap a la jubilació i la tercera edat". Es tracta d’un projecte pioner i inèdit en el context nacional que aporta, a més, fons europeus per a la formació permanent i al llarg de la vida en el marc de la UPUA.

María Cecilia Gómez Lucas, vicerectora d’Estudis, Formació i Qualitat de la Universitat d’Alacant, ha inaugurat avui dimecres 21 de gener de 2015, la trobada entre representants de les institucions participants en el Projecte Internacional BALL. Hi participen  l’Evris Foundation Ses, d’Islàndia, coordinadora del projecte; la Universitat Alacant, representada per la Universitat Permanent (UPUA), d’Espanya; U3A Reykjavik, d’Islàndia i Towarzaystwo Wolnej Wszechnicy Polskiej Oddzial w Lublinie, de Polònia. Les sessions de treball d’aquesta segona reunió s’estendran fins al dia 23 de gener.

 

Notícia anterior

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464