Saltar apartados

El rector de la UA rep al seu homòleg de la universitat jordana Al-Hussein Bin Talal

La visita institucional s'emmarca en el projecte europeu Medawel, per al desenvolupament de serveis estudiantils universitaris

 

Alacant, 27 de gener de 2015

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha mantingut aquest matí una reunió amb el seu homòleg de la Universitat jordana Al-Hussein Bin Talal, Taha M. Alkhamis.

La visita del rector jordà a la UA forma part del desenvolupament de tres jornades de treball, emmarcades en el projecte europeu Medawel, que s'estan duent a terme en la UA i en les quals participen vint-i-cinc persones procedents d'universitats palestines, jordanes, egípcies i libaneses. El projecte Medawel ofereix a les institucions d'educació superior amb serveis d'atenció a l'estudiant un enfocament holístic de serveis estudiantils per a augmentar el benestar dels estudiants. Amb aquest objectiu, es plantegen ofertes de serveis a través de la planificació i el desenvolupament específic en els àmbits institucional, nacional i regional, ofertes lligades als objectius nacionals de cada institució i les prioritats regionals dels projectes Tempus.

Els vint-i-cinc assistents a les jornades de la UA han visitat el Gabinet d'Iniciatives per a l'Ocupació (GIPO), el Centre de Suport a l'Estudiant (CAU) i l'Oficina d'Informació a l'Estudiant, entre altres serveis de la UA.

En el transcurs de la trobada, en què ha participat també Juan Llopis, vicerector de Relacions Institucionals, i Carolina Madeleine, coordinadora de projectes de l'OTRI, tots dos rectors han acordat iniciar noves vies de col·laboració entre la UA i la Universitat Al-Hussein Bin Talal en matèria de mobilitat internacional.

 

Rector_Jordània1 Rector_Jordània2

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464