Saltar apartados

José Tuells, director de la Càtedra Balmis de Vacunologia de la UA, premiat per la Reial Acadèmia de Medicina de Múrcia

 

Alacant, 26 de gener de 2015

El professor de la Universitat d’Alacant i director de la Càtedra Balmis de Vacunologia va rebre divendres passat, dia 22 de gener, el premi "Dr. D. Pedro Alonso Carrión" destinat al millor treball sobre Història de la Medicina, que atorga la Reial Acadèmia de Medicina de Múrcia. El lliurament del premi va coincidir amb la sessió d’obertura del curs 2015 de la Reial Acadèmia de Medicina i Cirurgia de Múrcia.

El treball premiat té per títol La vacunación y la Real Academia de Medicina y Cirugía de Murcia durante el Siglo XIX, un estudi que analitza a través de fonts primàries el paper actiu de l’acadèmia murciana en la difusió de la vacuna contra la pigota.

L’acte va estar presidit pel president de l’Acadèmia, el doctor Manuel Clavel Sainz i va tenir l’assistència de la consellera de Sanitat i Política Social, Catalina Lorenzo Gabarrón, la presidenta del Col·legi de Metges de Múrcia, Isabel Montoya, com també dels diferents membres de la Junta de Govern de l’Acadèmia.

La Càtedra Balmis de Vacunologia és una càtedra institucional de la Universitat d’Alacant creada recentment amb l’objectiu d’investigar en el camp de les vacunes i la vacunologia, des d’una doble perspectiva: clínica i social. La Càtedra té previstes activitats formatives, divulgatives i durà a terme diferents estudis d’investigació.

Tuells1a Tuells2a

En les imatges, diferents moments del lliurament dels guardons

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464