Saltar apartados

La UA dedica una jornada a la comunicació en català al País Valencià

 

Jornada_comunicacio

 

Alacant, 28 de gener de 2015

Els departaments de Comunicació i Psicologia Social, Filologia Catalana i el Servei de Llengües i Cultura, amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística, organitzen la primera jornada sobre l'àmbit comunicatiu en català al País Valencià, que tindrà lloc demà dijous, 29 de gener, a l'edifici Germà Bernàcer de la UA, de les 10 a les 18 hores, amb entrada lliure.

Després de la inauguració oficial de les Jornades a càrrec del rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, Josep Gifreu, professor, comunicòleg, assagista i periodista, catedràtic de teoria de la comunicació i professor emèrit de la Universitat Pompeu Fabra, oferirà la xarrada «L'espai comunicatiu en català. Del món local al món global». A les 12.15 hores serà el torn de la primera taula redona, que tindrà com a tema central «Ràdio i televisió al País Valencià: reconstrucció o construcció?», amb la participació de Francesc Manel, periodista extreballador de Ràdio 9 Alacant; Amàlia Garrigós, periodista i extreballadora d’RTVV; Paco Lloret, coordinador de Ràdio Altea, i Javier Marzal, catedràtic de Comunicació Audiovisual i Publicitat i director del Departament de Ciències de la Comunicació de la Universitat Jaume I de Castelló. Sandra Montserrat, professora del Departament de Filologia Catalana de la UA, hi actuarà com a moderadora.
A les 16 hores tornarà l'activitat amb la segona de les taules redones sobre «Premsa i ciberpremsa: cap a on creixem?», en la qual intervindran Francesc Martínez, professor del Departament de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicació de la Universitat València; Moisés Biscaí, director i coordinador de La Veu del País Valencià; Vicent Partal, director de VilaWeb, i Francesc Viadel, professor del Departament de Periodisme de la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull, i Mar Iglesias, professora del Departament de Comunicació i Psicologia Social de la UA, com a moderadora. A les 17.50 hores tindrà lloc la conclusió de la jornada, a càrrec de Carles Segura, director del Departament de Filologia Catalana de la Universitat d'Alacant.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464