Saltar apartados

La Universitat d'Alacant model d'arquitectura sostenible

 

Alacant, 29 de gener de 2015

Considerat com un dels més moderns, sostenibles i habitables d'Europa, el campus de la Universitat d'Alacant és a més un dels més reconeguts internacionalment per la seua arquitectura i el seu ric patrimoni tant artístic com mediambiental. A partir d’aquesta premissa, la directora del Secretariat de Desenvolupament de Campus de la UA, Elia Gutiérrez, ha oferit aquesta mateixa setmana la conferència «La arquitectura del campus de la Universitat d'Alacant» en la delegació del Col·legi d'Arquitectes de Castella-la Manxa situat a Albacete.

Durant la seua intervenció, Gutiérrez va oferir dades sobre l'evolució urbanística del campus, de les principals idees del seu origen i, sobretot, del seu model arquitectònic sostenible amb infraestructures intel·ligents sàviament organitzades.

A més, coincidint amb aquest acte es va inaugurar una exposició relativa al patrimoni arquitectònic i urbanístic de la Universitat d'Alacant. La mostra es podrà visitar en la seu del Col·legi d'Arquitectes de Castella-la Manxa, situada al carrer de Martínez de Villena, 7 (Albacete), fins al pròxim 9 de febrer de 2015.

Conferencia_arquitectura

Instants de la conferència impartida per la directora del Secretariat de Desenvolupament de Campus de la UA

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464