Saltar apartados

Les nits romanes a l'Alcúdia deixen pas als Cursos d'Estiu de la UA

Un concert de Mara Aranda i la Coral de la Universitat d'Alacant al jaciment d'Elx serveixen per donar el tret d'eixida als cursos de la Universitat d'Estiu Rafael Altamira

 

Nits_romanes1
Nits_romanes2
Nits_romanes3
Nits_romanes4
Nits_romanes5

 

Alacant, 2 de juliol de 2015

El jaciment arqueològic de l'Alcúdia va ser escenari, la nit de dimecres, de l'acte d'inauguració dels Cursos d'Estiu de la Universitat Rafael Altamira, que cada any organitza la Universitat d'Alacant.

Un concert de Mara Aranda i la Coral de la UA a l'escenari on, durant els divendres del mes de juliol, es representaran les obres del Festival de Teatre Clàssic de l'Alcúdia, va servir per a donar el tret d'eixida als cinquanta-un cursos que aquest any componen l'oferta universitària estiuenca que organitza la Universitat d'Alacant.

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, va destacar la consolidació de l'oferta formativa de cursos de la Rafael Altamira, en una clara aposta per la professionalització i la internacionalització, que, a més, s'ofereixen arreu de les comarques d'Alacant a través tant del campus universitari de Sant Vicent del Raspeig, com de les seus universitàries.

La coordinadora acadèmica dels cursos, Catalina Iliescu, va fer un ampli recorregut per l'oferta de cursos d'aquest estiu, tot destacant el nivell dels cursos, pensats per a ser útils, amb una àmplia temàtica, dels quals vint-i-cinc s'imparteixen al campus i vint-i-sis a les seus repartides per les comarques alacantines.

També hi van estar molt presents tant els col·laboradors i patrocinadors dels cursos, com les càtedres que en formen part, Vectalia o Toni Miró, així com el Col·legi d'Advocats o el Cos Nacional de Policia, alguns estrenant-se, i altres amb alguns dels cursos amb més demanda de la Universitat d'Estiu Rafael Altamira, que enguany ofereix, a més, sis dels cursos en anglès i set en valencià.

L'acte va comptar amb la presència de representants d'algunes de les localitats que acolliran els cursos, com l'alcalde de Petrer o les regidores de Cultura de Crevillent i Elx, aquesta última, Patrícia Macià, va intervenir per a felicitar la Universitat d'Alacant pels cursos i assegurar que de de l'ajuntament il·licità es potenciarà la relació amb la UA, i en especial, amb el jaciment de l'Alcúdia.

 

Festival de Teatre Clàssic

El jaciment arqueològic de l'Alcúdia (Elx) acull el III Festival de Teatre Clàssic, que al llarg de tot el mes de juliol oferirà diferents obres clàssiques en un marc tan autèntic com són les ruïnes de la civilització romana.

Les obres es representaran cada divendres del mes de juliol i estaran acompanyades de la possibilitat de degustar un sopar romà que serveixen els restaurants de l'Associació per al Desenvolupament del Camp d'Elx, elaborat amb productes que es podien trobar en l'època romana a Elx.

Les representacions comencen aquest divendres amb Medea, seguiran el 10 de juliol amb Romeo y Julieta, el 17 amb La Cistellària, i conclouran el 25 de juliol amb La Odisea, amb Rafael Álvarez, El Brujo.

 

Més informació:

Cursos d'Estiu Rafael Altamira

Festival de Teatre Clàssic de l'Alcúdia-UA

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464