Saltar apartados

Advocats tributaris analitzen en la UA la reforma tributària per a defensar els drets dels contribuents

La reforma fiscal afecta la renda, les persones físiques i jurídiques i l’IVA, entre d’altres aspectes

 

 

Alacant, 16 de juliol de 2015

La Seu Ciutat d’Alacant en l’edifici del carrer Sant Ferran, rep des d’avui advocats tributaris, estudiants i professionals del Dret que analitzaran, durant dues jornades, la nova reforma fiscal i quines són les implicacions que té per al correcte exercici de la defensa dels contribuents.

Amb aquest objectiu la vicerectora d’Investigació, Desenvolupament i Innovació de la UA, Amparo Navarro, ha inaugurat aquest matí el curs “La reforma fiscal y la defensa de los contribuyentes”, acompanyada pel degà i el vicedegà de la Facultat de Dret de la UA, Pedro Femenía i Luis A. Martínez, respectivament, i pel degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Alacant Fernando Candela i Miguel Ángel Martínez, advocat de la Junta de l’ICALI.

La vicerectora ha aprofitat la seua intervenció per a reivindicar la importància dels advocats tributaris, per la defensa que fan dels drets dels contribuents i ha agraït l’estreta col·laboració entre la Universitat d’Alacant i l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Alacant.

Els participants se centraran en l’anàlisi de les Lleis 26/2014 i 27/2014 que s’han projectat sobre els principals impostos del sistema tributari espanyol, però també en el projecte de reforma de la Llei General Tributària que entrarà en vigor previsiblement a la fi de 2015.

Concretament el curs donarà resposta a interrogants com a “Aspectes nous de la reforma de l’IRPF”; “Novetats fiscals en relació amb els no residents”; “Impost sobre successions i donacions i IRNR”; “Novetats en l’Impost de societats” o “Futura Reforma de la Llei General Tributària”.

 

PROGRAMA

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464